Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je da novinari Nove i N1 mnogo bolje znaju šta radi bivša ministarka Zorana Mihajlović nego oni u SNS.

Glišić je poručio na konferenciji za medije da SNS uvek spremna na izbore, ako je to neophodno da bi se pokazala ispravnost njihove politike.

„Ako baš žele, učinićemo im uslugu i dodatni napor da im omogućimo da ti izbori budu nešto ranije nego što su redovni. Oni su planirani za narednu godinu. Znam ja da je nečija želja da se što pre potroši mandat predsednika Vučića, ali nama idu lokalni, pokrajinski i parlamentarni izbori“, rekao je Glišić.

Pročitajte još...

Na pitanje novinarke televizije Nova Jasmine Dobrilović koja je sada uloga u stranci bivše ministarke Mihajlović, Glišić je indirektno napao novinarku Nova.

„Što se tiče Zorane Mihajlović, i vi i kolega bolje znate šta su pozicija i aranžmani Zorane Mihajlović. Ja sam vaših 50 pitanja saslušao, a vi meni ne date da iskažem svoje mišljenje.

Dobrilović: Samo da odgovorite.

Glišić: „Evo opet me prekidate. Vi na Novoj i N1 mnogo bolje znate od nas iz SNS šta radi Zorana Mihajlović. Bolje ste znali i kad je bila ministar, sve bolje znate od nas kada je Mihajlović u pitanju.

Bonus video: Da li Zorana Mihajlović osniva stranku? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare