Nebojša Zelenović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Nebojša Zelenović, kandidat za gradonačelnika Šapca ispred liste "Srbija protiv nasilja" i narodni poslanik, rekao je na velikom mitingu na Trgu republike da dolazi dan kada svi uzimamo svoju sudbinu u svoje ruke. On naglašava da u nedelju svako glasa da Zvonko Veselinović, Milan Radoičić, "Belivuci i Rošavi", Novak Nedić, Dijana Hrkalović, Đuka, Siniša Mali i svi drugi izađu na sud i da kažu da li su ovih 11 godina radili po svojoj pameti ili slušali Aleksandra Vučića.

Sve informacije sa današnjeg protesta pratite uživo na našem blogu.

„U nedelju imamo svu vlast i odlučujemo da li želimo da se napokon desi 6. oktobar. To nema veze ni sa jednom politikom, to zavisi samo od toga da li želimo da se desi 6. oktobar. Pozivam vas da nam date mandat da  ostvarimo 6. oktobar. Garantujem da ima dovoljno sposobnih i hrabrih ljudi u policiji, koji su spremni da pred sud izvedu sve nasilnike, lopuže i zaustave raspad Srbije i donesu normalan život“, ističe Zelenović, nagalašajući da je važno da građani izađu na izbore 17. decembra.

PROČITAJTE JOŠ...

„Pozivam vas da oteramo kriminalce koji izigravaju političare, da zaustavimo strašnu inflaciju do koje nas je dovela korumpirana i nesposobna vlast. Sa našim platama i penzijama ko to može da izdrži. Svi znate zašto je 4 puta skuplje graditi puteve u Srbiji, zato što mora da se naoružava i vežba Radoičićeva banda. Porodice ne mogu da doručkuju za 1.000 dinara, 2.000 koštaju čvarci, to postala delikates roba. U nedelju glasamo da li će Beograd na vodi biti najveća perionica para u Evropi, da li će nastavnici da imaju plate da mogu da žive. O tome ćete glasati“, podvlači Zelenović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar