Ministarstvo rudarstva i energetike Foto:Promo

Našoj redakciji je stigao demanti Ministarstva rudarstva i energetike na izjavu Miroslava Parovića, koji je danas rekao da je iz nekoliko različitih izvora čuo da se našao na „crnoj listi“ tog ministarstva i to na izričito insistiranje nadležne ministarke, Dubravke Đedović Handanović.

Demanti Ministarstva rudarstva i energetike prenosimo u celosti:

„Ministarstvo rudarstva i energetike reaguje na netačne tvrdnje iz teksta objavljenog na portalu nova.rs u kojem se navodi da se Miroslav Parović našao na ‘crnoj listi’ Ministarstva rudarstva i energetike i to na izričito insistiranje nadležne ministarke, Dubravke Đedović Handanović. Ove izjave su potpuno neutemeljene i obmanjujuće.

Ministarstvo rudarstva i energetike nikada nije imalo crnu listu, a sve tvrdnje o tome su rezultat neosnovanih spekulacija. Gospodin Parović je, kroz svoje delovanje, pokazao koliko je sposoban da doprinese razvoju energetskog sektora u našoj zemlji.

Pročitajte još:

Pozivamo sve relevantne aktere na konstruktivan dijalog i saradnju, u cilju unapređenja energetskog sektora i poboljšanja uslova za sve građane. Naš fokus ostaje na transparentnosti, odgovornosti i razvoju, a ne na ličnim interesima pojedinaca“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare