Stevan Dojčinović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Stevan Dojčinović, urednik Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) prokomentarisao je gostovanje glavnog urednika Informera Dragana J Vučićevića na televiziji Pink.

Dojčinović je na svom Tviteru napisao:“Da ne bude da Vučićević baš sve laže – tačno je da priča o Belivuku i vlastima treba da izađe sutra u Njujork Tajms Magazinu. Tačno je i da novinar Njujork Tajmsa na tekstu radi od decembra. Sad, ključno pitanje je odakle ova info Vučićeviću? Je l opet od kolega iz BIA? Ko nadzire novinare?“, prenosi Danas.

Dojčinović se ovo napisao nakon što je Vučićević na Pinku rekao da pouzdano zna da „stručnjaci iz Krika, Dojčinović i kompanija, spremaju već pet meseci tekst u kojem treba da povežu predsednika Vučića da klanom Veljka Belivuka i da kažu kako je koljač Belivuk zapravo radio za državu“.

Kako je Vučićević dodao, u svemu tome rade sa nekim novinarima Njujork Tajmsa.

Na pitanje odakle on to zna, naveo je da su mu rekli novinari Krika.

„Mi smo svi novinari, pa eto ja poznajem neke novinare Krika kojima baš nije normalno da to rade. Oni to spremaju od pre nove godine. Oni će to u narednim danima da objave. Niko ne zna da to spremaju. Evo da obavestim građane Srbije i vaše gledaoce da ti pod znacima navoda majstori nezavisni, profesionalni novinari iz Krika spremaju silovani tekst u kojem će tvrditi da je klan Veljka Belivuka radio za državu“, između ostalog je naveo Vučićević.

BONUS VIDEO: Dojčinović: Da li će se i kako braniti oni koje Belivuk pominje?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar