Jelisaveta Seka Sablić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Seka Sablić, Gorica Popović, Savo Manojlović, Marčelo, Milica Gojković i Pijanista pozvali su građane na sutrašnji protest za odbranu Sajma. "Marš za Sajam" počinje sutra u pet do 12 kod parka Manjež, a šetnju će predvoditi glumica Anita Mančić.

Glumica Gorica Popović pozvala je sugrađane da „zajedno odbrane Sajam“.

„Nedelja, 10 decembar, pet do 12 iz parka Manjež krenućemo da branimo jedan od simbola Beograda od ovih rušitelja“, rekla je Gorica Popović.

Glumica Seka Sablić pozvala je na odbranu Sajma jer je on „deo našeg života, deo našeg Beograda, naše mladosti, našeg detinjstva.

„Dođite, na protest, marš za Sajam ja ću biti tamo“, poručila je ona.

Andrej Josifovski Pijanista pozvao je sve „one kojima znači duh mesta i arhitektura“ da dođu sutra na protest.

„Sajam je naš i od našeg marš“, ponovio je parolu ovog protesta.

Savo Manojlović pozvao je da sutra pokažemo da smo dostojni Beograda i dostojni Srbije. “Pozivam sve ljude bez obzira na političko ili bilo koje opredeljenje da ustanu sutra u odbranu Beogradu. Pozivam sve na protest – Marš za Sajam koji predvodi naša divna Anita Mančić. Ovo je Beograd onih koji su ovaj grad, čuvali i stvarali, a ne razarali. Do pobede!” – rekao je Savo Manojlović.

Marko Šelić Marčelo pozvao je sutra u 12 na tribinu Proglasa u Nišu i na protest Kreni – Promeni koji će predvoditi Anita Mančić.

„Ako ste u jednom od ova dva grada priključite se! Do slobode i do pobede“, rekao je Marčelo.

***

BONUS VIDEO – Opozicija o sudbini Beogradskog sajma: Kompleks se ne sme rušiti, već ga treba modernizovati

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare