Foto: Antonio Ahel/ATAImages; Goran Srdanov/Nova.rs; drustvene mreze

Na današnjoj sednici skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje poslanici vladajuće većine sprečili da se usvoji dnevni red koji bi podrazumevao raspravu o skandaloznom intervjuu sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem koji je objavio režimski

Odavno naprednjake nije briga kako žive građani Srbije, niti im je stalo da se bave njihovim problemima. Naprotiv, već 10 godina vladajuća klika čini sve da dodatno zagorča život ljudima u ovoj zemlji, gazeći im dostojanstvo i vređajući im inteligenciju.

Pročitajte još...

Predstavnici SNS pokazali su danas da ih uopšte ne zanima patnja žrtvi serijskog silovatelja i to što im neko otvara rane. Pokazali su još jednom da je za njih javni interes samo ono što se uklapa u njihov interes i zbog toga su na sve moguće načine pokušali su da odbrane čoveka čije gadosti već godinama finansiraju našim novcem, navodeći da moramo biti zahvalni na tome što njihovi uposlenici fekalijama „oplemenjuju“ javni prostor.

Svoju sramotu su danas zaokružili odlukom da obore dnevni red sednice Odbora za kulturu i informisanje, na kojoj je trebalo da se razgovara o spornom intervjuu. Tako su naprednjaci još jednom podržali svog uposlenika i otvoreno se narugali žrtvama silovatelja i svim građanima koji su prethodnom periodu živeli u strahu.

BONUS VIDEO: Vučićević napadnut u Čumićevom sokačetu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare