Miloš Parandilović Foto:FoNet/Milica Vučković

Narodni poslanik i predsednik stranke Novo lice Srbije Miloš Parandilović izjavio je da izbor Ane Brnabić za predsednicu Narodne skupštine predstavlja udar na dostojanstvo ove institucije.

„Vučić i njegov režim toliko su uništili sistem vrednosti u ovoj zemlji da na najviše državne funkcije postavljaju ljude bez ikakvog kredibiliteta i uporišta u javnom mnjenju. Jedini kriterijum je beskičmenjaštvo, spremnost na pljačku i podanički odnos prema predsedniku države. Naša stvarnost veoma podseća na Kaligulu i konja. U naprednjačkom sistemu vrednosti bilo ko može biti na čelu parlamenta pa i Ana Brnabić“, izjavio je Miloš Parandilović.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetio je da Brnabić bila premijerka u tri mandata, te dodao da za nju niko nije glasao.

„Bila je tu da izvršava volju Vučića jer je njegov najbolji poslušnik, zauzvrat dobijajući milionske poslove i pravo na epsku pljačku Srbije. U praksi je bila bruka Srbije u svetu, a sad ju je Vučić metnuo na čelo parlamenta da vrši lobotomiju nad poslanicima opozicije“, dodao je Parandilović.

Poručio je da je ona jedna od retkih koji su u stanju da poptuno uruše instituciju parlamenta.

„Cilj naprednjaka jeste da narodu ogade parlament i ići će u tom pravcu da zasedanja budu što ređa, jer nemaju nikakve šanse u raspravi sa opozicijom“, zaključio je Parandilović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar