Bojan Pajtić, profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu, odgovorio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na navode da Pajtić nije mogao da izađe iz ulice, a da mu neko kaže dobar dan. Bivši lider DS je naveo da će i Vučić moći slobodno da šeta, po Dubajiu ili Moskvi.

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je sinoć na TV Hepi rekao da će opozicija dobiti izbore ako ih bude želela, i da neće da bude Bojan Pajtić, „čovek koji je čuvao svoju fotelju sa četiri odsto, do poslednjeg dana“.

„Do poslednjeg dana, ne želeći da podnese ostavku, iako više nije mogao da izađe iz ulice, a da mu neko kaže dobar dan“, rekao je Vučić.

Pročitajte još...

Na njegove navode reagovao je sam Pajtić, koji je na Tviteru naveo da Novosađani znaju da su ga oduvek mogli videti kako šeta gradom, sam ili sa decom, bez obezbeđenja.

„Opet plačljivko ponavlja kako ‘nisam smeo da izađem na ulicu’ nakon što više ‘nisam bio u vlasti’. Novosađani znaju da su me oduvek mogli videti kako šetam gradom, sam ili sa decom – bez obezbeđenja. Tako će i on moći slobodno da šeta. Po Dubaiju ili Moskvi. Ako stigne dotle“, poručio je Pajtić.

BONUS VIDEO Bojan Pajtić o Vučiću: Čovek živi svoj san, prazni svoje frustacije i komplekse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare