Savo Manojlović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Direktor kampanja pokreta "Kreni promeni" Savo Manojlović oglasio se na mreži X, nakon što ga je, između ostalog, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić označila kao nekoga ko je u dogovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem "svirao kraj" protestima protiv kopanja litijuma.

U intervjuu za list „Danas“, potpredsednica SSP Marinika Tepić je odgovarajući na pitanje o stranci Branimira Nestorovića, pomenula i Sava Manojlovića. Ona je rekla da Manojlović koristi gotovo svaku priliku da ih napadne, pogotovo lidera SSP Dragana Đilasa i to na način „Vučićevih tabloida i trbuhozboraca“.

Savo Manojlović se sada oglasio na mreži X, rekavši da one koji žele dobro Srbiji moraju da zanimaju izborna krađa, sprečavanje ekološkog uništavanja kroz iskopvanje litijuma i progon stanovništva i gašenje srpskih opština koje se sprema na Kosovu i Metohiji.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo kakvo učestvovanje u ličnim raspravama je skretanja fokusa i pažnje sa ovih tema. Ne mislim da sam ja lično, niti bilo ko od nas bitniji od ove tri teme. U narednom periodu Kreni Promeni i ja bavićemo se i oglašavati samo povodom ovih tema i drugih problema koji dotiču građane (poput akušerskog nasilja), a ne ličnim raspravama. Srbija nije na prodaju“, poručio je Manojlović.

****

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare