Vladimir Obradović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Srbija protiv nasilja” Vladimir Obradović izjavio je danas da zbog aktuelne vlasti novac “umesto za decu, odlazi na koruptivne poslove”.

Garantujemo da ćemo hitno izgraditi osnovne škole u Mirijevu i naselju Vojvoda Vlahović. Uporedo sa tim gradićemo i vrtiće, koji su alarmantno potrebni na celoj Zvezdari, rekao je Obradović u razgovoru sa građanima na Cvetkovoj pijaci, saopštila je Stranka slobode i pravde.

Oni su dodali da su Zvezdaru zaboravili i za kapitalne projekte.

„Bulevar kralja Aleksandra, najduža ulica u Beogradu, rekonstruisana je za vreme Dragana Đilasa od Vukovog spomenika do Cvetkove pijace za 180 dana i ti radovi su obuhvatili i zamenu svih instalacija, rekao je Obradović i nastavio, SNS vlast je trebalo da proširi ovu ulicu od Cvetkove pijace do Malog Mokrog Luka, i da produži tramvajske linije do ovog naselja sa postavljanjem šina na sredinu ulice. Prvo su odustali od produžavanja tramvajskih linija, a isto tako za deset godina nisu uspeli ni da rekonstruišu Bulevar od Cvetka do Ustaničke ulice“, zaključuje se.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar