Foto: Promo

Narodna stranka saopštila je da su deca iz užičkih sportskih klubova dovedena da budu "deo scenografije" za posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je danas u Užicu otvorio sportsku halu.

Predsednica užičkog odbora Narodne stranke Ivana Parlić ocenila je u saopštenju da je aktuelni režim „najveća opasnost po decu Srbije“, kao i da se ona „grubo zloupotrebljavaju u svrhu promocije jednoumlja i primitivnog podaništva“.

„Ova deca ne znaju da su na taj način zloupotrebljena i ne znaju da su i njihovi roditelji pogrešili što su tu zloupotrebu dozvolili. Ona, takodje ne znaju da su mnogi njihovi nastavnici, takodje, ucenjeni, a mnogi i angažovani da kao botovi na društvenim mrežama zaglupljuju gradjane Srbije, kao bitna potpora kriminalnom režimu“, napisala je Parlić.

Prema njenim rečima, prepoznatljivi užički sportisti „poklonili“ su se danas predsedniku države, jer je „u 21. veku jedan grad od 70.000 stanovnika dobio sportsku halu“.

„Predsednik im je za uzvrat uzeo slobodne izbore, nezavisno sudstvo, nezavisno tužilaštvo, nezavisne medije, zagadio im je javni prostor, uzurpirao budžet i uveo korupciju kao jedini model funkcionisanja sistema. Deca to ne znaju“, navela je Parlić.

BONUS VIDEO Dete ispred Vučića palo u nesvest

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare