Iako je do dugo najavljivanog "velikog" SNS kontramitinga ostalo još celih jedanaest sati s obzirom da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao okupljanje večeras za 19 časova ispred Narodne skupštine, pristalice Srpske napredne stranke iz unutrašnjosti već su stigle u Beograd.

Kako javlja reporter Nova.rs, od šest sati ujutru autobusi koji su krenuli iz mnogih gradova širom Srbije, u koloni idu jedan za drugim i parkiraju se ispred Palate Srbija.

Putnici su izašli iz svojih autobusa, a potom su se upustili u šetnju oko parka koji se nalazi ispred Palate Srbija.

Reporter Nova.rs javlja da je paralelno sa zgradom Palate, postavljeno više od dvadeset mobilnih ve-cea.

Pročitajte još:

Foto: Nova.rs Pristalice SNS dolaze u autobusima

Autobusi još uvek pristižu, a oni koji su već stigli, kreću se ka Ušću. S obzirom da je „skup nade“ tek večeras, pristalice imaju vremena da prošetaju kroz celu srpsku  prestonicu.

Foto: Nova.rs Pristalice SNS dolaze u autobusima

Inače, juče ujutru su počele pripreme pred kontramiting, tako što je ograđen prostor ispred Narodne Skupštine, a deo ograde nalazi se i u Pionirskom parku.

Postavljena je i bina ispred Skupštine, na kojoj će se okupljenima obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nmaontirano je ozvučenje, kao i videobimovi.

Podsetimo, prema saznanjima portala Nova.rs, predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da na večerašnji kontramiting u Beogradu pristigne čak 2.200 autobusa iz svih krajeva zemlje, a prema našoj proceni, samo za angažovanje tolikog broja autobusa može da košta između 330.000 do neverovatnih 1.210.000 evra.

BONUS VIDEO: SNS autobusi okupirali Novi Beograd oko Palate Srbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare