Jelena Milošević Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Vlast Srpske napredne stranke (SNS) pokušava da plasira neistine da je rezolucija koja je danas usvojena u Evropskom parlamentu usmerena protiv Srbije, a ne protiv vlasti koja je pokrala izbore, izjavila je večeras narodna poslanica iz Stranke slobode pravde Jelena Milošević.

Ona je u pisanoj izjavi upitala predstavnike vlasti koji govore da je rezolucija protiv Srbije gde u tekstu to piše, kad je jasno navedeno da izbori u Srbiji nisu bili fer i demokratski i da se osnovano sumnja da su pokradeni i da se zahteva međunarodna istraga.

„Zašto se plašite međunarodne istrage ako su ovo bili najčistiji i najpošteniji izbori u istoriji, zašto obmanjujete javnost da je rezolucija protiv Srbije, a krijete da je, u stvari, protiv vlasti koja je pokrala izbore. Cela planeta zna da 17. decembra nisu bili izbori, već dobro organizovana pljačka“, navela je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ

Prema njenom viđenju, građani Srbije zaslužuju da imaju fer i poštene izbore, da slobodno biraju bez pritisaka i ucena, a imaju pravo i na objektivno informisanje i život u civilizovanoj, demokratksoj državi.

*****

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar