Foto: Printscreen/RTK LIVE/X/Besnik Velija/@BesnikVe

Kosovski mediji objavili su snimak na kom se navodno vidi kako kontroverzni srpski biznismen sa Kosova Milan Radoičić pesnicom brutalno udara nekadašnjeg gradonačelnika Severne Mitrovice Aleksandra Spirića, i obara ga na pod. Prema tamošnjim izvorima, taj incident se dogodio "pre izvesnog vremena" u u hotelu "Grey" na Kopaoniku, čiji je Radoičić vlasnik.

Snimak je objavljen prvenstveno na kosovskoj RTK. U objavi se navodi da Spirić nije odgovorio na pozive tog medija da snimak prokomentariše.

U međuvremenu, RTK je kontaktirala Kosovsku policiju tražeći informaciju da li je Spirić pokrenuo postupak protiv Radojičića. Prema rečima Vetona Elšanija iz Kosovske policije, u ovoj instituciji nije podneta prijava.

Podsetimo, bivši potpredsednik Srpske liste i kontroverzni biznismen Radoičić preuzeo je odgovornost za organizaciju sukoba u Banjskoj 24. septembra prošle godine. Uhapšen je u Beogradu, ali je posle saslušanja u Višem sudu u Beogradu pušten da se brani sa slobode. Tada je Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu. Ni četiri meseca kasnije ta istraga ništa nije otkrila.

Pročitajte još

Takođe, kontroverzni biznismen s KiM se nalazi pod sankcijama SAD i Velike Britanije.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare