Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Republička izborna komisija proglasila je listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", a nju predvode Miloš Vučević i Ana Brnabić. Među prvih pet su još istoričar Dejan Ristić, Marija Zdravković i Vladimir Orlić.

Među 10 na listi su i operska pevačica Ljubica Vraneš, violinista Jovan Kolundžija, poslanica Marina Raguš, profesor Stojan Radenović, a na 10. mestu je Dejan Tomašević, koji je po zanimanju, kako se navodi, ekonomista.

Na listi je i Nikola Selaković, ministar u tehničkom mandatu, kao 11. na listi, a dva mesta niže je Arno Gujon. U vrhu, kao 14. na listi je Nevena Đurić, zatim slede Milenko Jovanov i general u penziji Predrag Bandić,  a 17. na listi je Sanja Džajić.

U igri za poslanički mandat je i Zlatibor Lončar, kao 19, dok je mesto niže košarkaš Željko Rebrača. Advokat Vladimir Đukanović je 21. na listi, dok je Tatjana Macura, nekadašnja funkcionerka Dosta je bilo i članica udruženja „Mame su zakon“ 22.

Na listi su i Petar Petković (23.), zatim bivši predsednik Srpske liste Goran Rakić (27.), Nebojša Bakarec (34.) i Milan Krkobabić (35.).

Tu je i Miloljub Albijanić, nekadašnji član Predsedništva G17 plus, koji je 40. na listi, tu je i bivši član SSP Dejan Bulatović (41.), kao i Radoslav Milojičić Kena koji je na 46. mestu.

Na listi je i Nada Macura (68.), Stefan Krkobabić (70.), ali i Ivana Stamatović (68.)

BONUS VIDEO SNS predala listu za parlamentarne izbore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare