Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je da su poslanicima opozicije uoči današnje konstitutivne sednice Skupštine Srbije pretresali automobile.

„Ovako nam i KOLA kontrolišu od jutros na parkingi Narodne skupštine! Nas iz opozicije, kao da smo teroristi! Ja sigurno ličim na nekog ko bi uneo oružje, bombe! Horor“, napisala je Tepić na svom profilu na društvenoj mreži X.

U snimku koji je postavila čje se kako radniku obezbeđenja kaže sledeće:

„Kao da smo najgori kriminalci, ovo nikada nije bilo. Zašto to radite? Jeste vi iz te antiterorističke… Sram da vas bude sve zajedno i Gašića“, navela je u snimku Tepić.

Podsetimo, danas je konstitutivna sednica novog saziva srpskog parlamenta, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć na televiziji Hepi da će opozicija pokušati da „napravi cirkus“.

Vučić je izjavio da će „poslanici opozicije pokušati da izazovu haos i da će probati da ubace neku dimnu bombu, ali da je to jedna ‘cirkuska predstava’ koja će proći“.

„Na našoj listi je Stojan Radenović jedan od 100 najboljih matemtičara na svetu, i sada, sutra će on da pokuša da predsedava skupštini, jedan divan čovek, ponos Srbije, a onda će da vam izađe jedan što nije mogao razred da završi u Trsteniku, da mu viče ‘lopove, vrati mandate’. Zamislite tu tragediju da jedan nepismeni čovek koji je pljačkao po Trsteniku, lagao za Jovanjicu, a on će da kaže Stojanu Radenoviću da je lopov“, rekao je Vučić na TV Hepi.

On je najavio da će opozicija izaći pred predsednički sto, da će da zvižde, a „ako im prođe probaće da ubace neku dimnu bombu kao Kurti“.

BONUS VIDEO: Vučić optužio medije i nevladin sektor za napade na njega

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare