Goran Grbović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Đorđe Miketić iz stranke Zajedno rekao je da se beogradska "Arena" nalazi u blokadi i da ima milionske dugove za komunalije, dok se za to vreme direktor Goran Grbović prema rečima Miketića "bavi politikantstvom i mešetaranjem među klubovima".

„Beogradska Arena je u blokadi, ima milionske dugove za komunalije, grejanje, struju a služi kao sabirni centar za fantomske birače, a da vidimo šta radi direktor. Iz svog luksuznog audija bavi se politikanstvom i mešetarenjem među klubovima. U politiku se uključio napadajući legendarnog košarkaškog selektora Dudu Ivkovića zbog podrške Saši Jankoviću, protivkandidatu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima“, naveo je Miketić u saoštenju.

„Grbović prodaje ljubav prema Partizanu. Da li je tačno da Zvezda nije platila Areni nijedan račun?“

Dodao je da „Grbović sada prodaje svoju ljubav prema Partizanu“.

„Grbović ne pominje da nema potpisane ugovore sa KK Crvena Zvezda kojoj je Arena košarkaški dom za utakmice i u ABA ligi i u Evroligi. Da li je tačno da zbog toga Zvezda nije platila Areni niti jedan račun još od septembra meseca? Koga štiti i za koga radi ovaj veliki Partizanovac i namireni SNS-ovac?“, naveo je Miketić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar