Dragana Sotirovski Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da će se iseliti iz ovog grada ukoliko Jelena Milošević iz Stranke slobode i pravde ili Đorđe Stanković iz Narodnog pokreta Srbije dođu na njegovo čelo.

„Oni se bore za nekakvu demokratiju i govore o tome da bi voleli da budu gradonačelnici, da bi voleli da vode ovaj grad. Neko ko krade toalet papir u skupštinskom toaletu meni ne može da bude gradonačelnik. To su bila dva niška poslanika. Ti snimci se šire internetom, bili su i na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Mene je sramota što se u tako negativnom kontekstu spominje Niš“, rekla je Sotirovski i dodala:

“Verujte mi, ja ću prva da se iselim iz grada ako neko od njih dođe da bude gradonačelnik”.

Stigao joj je i odgovor Jelene Milošević, koja za Nova.rs kaže:

Jelena Milošević Foto:Privatna arhiva

„Samo da podsetim na sledeće afere. Socijalni stan za zeta, pranje para preko Štaba za vanredne situacije, granitne ploče na trgu, namešteni tenderi čak i za spajalice, naduvane cene za rekonstrukcije javnih toaleta, razlupana službena škoda… Da ne zaboravimo i izdavanje građevinskih dozvola Bogoljubu Kariću i zidanje u staroj ciglani, izmenu Generalnog urbanističkog plana. Zatim, nezavršeni trotoari i ulice, korumpirani saradnici, zapošljavanje članova porodice…“, navodi Milošević i zaključuje:

„Kad se sve to sabere, deluje mi da će Sotirovski stvarno da se seli. Tipujem na Požarevac“.

BONUS VIDEO: Jelena Milošević ispred RIK 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare