Relja Ognjenović Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Direktor PIO fonda i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Relja Ognjenović objavio je na svom Instagram nalogu spot u kom se vidi kako jednom starijem bračnom baru u Zucu poklanja zamrzivač.

Ognjević je naveo kako je posetio porodicu dugogodišnjih članova SNS-a u podavalskom naselju Zuce, u beogradskoj opštini Voždovac.

„Razgovarali smo o njihovim potrebama i problemima i o svakodnevnim dešavanjima. Nikoga nećemo ostaviti na cedilu i to je ono po čemu nas ljudi prepoznaju i zbog čega nam upućuju reči hvale već punih 15 godina“, naveo je Ognjenović u objavi koji je završio izbornim sloganom svoje stranke: „Srbija ne sme da stane“.

Agencija za sprečavanje korupcije je već izrekla dve mere upozorenja SNS-u zbog objavljivanja spotova na društvenim mrežama u kojima funkcioneri te stranke građanima dele pakete pomoći, prenosi N1.

Pročitajte još

Takve aktivnosti u periodu izborne kampanje, prema rešenjima Agencije, ne predstavljaju izbornu kampanju i u suprotnosti su sa Zakonom o finansiranju političkih aktivnosti.

Ognjenović je, inače, nedavno zloupotrebio funkciju direktora PIO fonda tako što je u zvanično saopštenje te institucije ubacio predizborni slogan svoje stranke.

BONUS VIDEO #izborise – informativno edukativna kampanja na portalu Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare