Zrenjaninski naprednjaci Foto: Printscreen/Twitter/Sonja

Oko 200 građana Zrenjanina u subotu je bilo u Beogradu, gde su za potrebe Srpske napredne stranke obilazili Beograđane, u kampanji od "vrata do vrata". U povratku su imali zanimljiv doček u svom gradu...

Kako saznaje Nova.rs nekoliko autobusa sa aktivistima i članovima SNS u subotu je iz Zrenjnina krenulo za Beograd.

„Tu je bilo oko 200 ljudi. Obilazili su Zvezdaru i Mirijevo, gde su za SNS radili kampanju od vrata do vrata. Predvodio ih je poslanik SNS u vojvođanskom parlamentu Darko Bađok. Kada su se vratili u Zrenjanin autobuse su dočekali građani i aktivisti opozicije i snimili ih“, kaže sagovornik Nova.rs.

„Ajmo naprednjaci, polako… Istovar. Ajmo Zvezdarci. Gde ste Beograđani? Paketići… Gde su paketići? Šta kažu Beograđani? Jeste kucali na vrata i rekli Beograđanima da u Zrenjaninu 20 godina nema pijaće vode?“, dovikivali su aktivistima SNS.

Tada je došlo do rasprave s pomenutim Bađokom.

„Snimaj poslanika, krupan kadar. Poslanik sa severa. Kaži ti nama kako si kupio stan?“, pitali su Bađoka, između ostalog.

Nedavno je zrenjaninski pokret „Promene u fokusu“ izvestio javnost da lokalni odbor SNS primorava zaposlene u državnim firmama, koji su angažovani na osnovu ugovora o prinvremeno-povremenim poslovima da organizovano idu u Beograd i tamo sprovode stranačku kampanju.

BONUS VIDEO: Predsednik SNS u kampanji u Smederevu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare