Tridesetak tinejdžera, koji su sinoć bili na žurki u Niškoj Banji, slavlje su nastavili u autobusu gradskog saobraćaja, a kako je njihovo ponašanje izmaklo kontroli, vozač je upomoć pozvao policiju. Autobus je snage reda sačekao na autobuskom stajalištu na Trošarini, a mlade Nišlije koje su se do tada oglušavale o molbe vozača da se smire i da izađu, poslušale su ga tek kada su se pojavili policijski službenici.

„Tinejdžeri, od kojih su neki bili pod dejstvom alkohola, skakali su po autobusu i drali se iako ih je vozač molio da se smire. Nakon uzaludnih apela, pozvao je dispečera gradskog saobraćaja koji je alarmirao policiju. Po dolasku patrole, mlade Nišlije su napustile vozilo“, navode naši izvori upoznati sa ovim događajem.

Kako saznajemo, nije bilo nikakvih incidenata koji bi zahtevali podnošenje prekršajnih prijava po Zakonu o javnom redu i miru.

Mada su se pojavile informacije da se radi o tinejdžerima koji su i ranije uznemiravali stanovnike ovog dela Niša, nadležni organi to nisu potvrdili.

Bonus video: Kokain, marihuana i pištolji: Uhapšena dva dilera, zaplenjeno 32kg droge

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar