"Oko 9 časova, dok je u zgradi Gradske uprave održavana sednica gradskog Štaba, odlučio sam da pokušam da se probijem do mesta nesreće. Bio sam u kolima sa svojim prijateljem. Uspeli smo da prodjemo kontrolu sa obrazloženjem da osećam ljudsku i profesionalnu obavezu da javnosti pokažem kakva je situacija na mestu gde se sinoć dogodio akcident", započinje priču reporter portala Plusonline koji je nedaleko od mesta nesreće pronašao i telo čoveka.

„Put je blokiran. Usput sam sretao napuštene automobile posle sinoćnih lančanih sudara. Na desnoj strani na Koridoru bila je kolona šlepera koji su tu ostali od sinoć. Vozači su transportovani u Pirot“, priča reporter portala Plusonline i dodaje:

Pročitajte još:

„Izašao sam van alternativnog puta i kolskim putem sišao do pruge i reke Nišave. Ono što sasm video, ne preporučujem da gledaju ljudi slabog srca“.

Ispričao je da je u daljini video lokomotivu upaljenih svetala.

„Teškom mukom, uz bauljanje i padove izašao sam na prugu. Cisterna koja je isklizala videla se u daljini. Posle dvadesetak metara odustao sam. Osećao sam probleme u grudima. Bol u ruci i nozi od čestih padova. Oko pruge mnogo šiblja“, priča reporter nakon posete mestu nesreće i dodaje:

Foto: Pirot Plus Online/Screenshot

„O mrtvom čoveku obavestio sam Hitnu pomoć i Prijemno odeljenje. Vezu sa Policijom načelnikom i Vladanom Vasićem nisam mogao da dobijem“.

Kako je na kraju intervjua istakao, zbog problema koje je osećao ekipa Hitne pomoći ukazala mu je veoma brzo pomoć, a posebnu zahvalnost uputio je dr Mirjani Mančić i njenom saradniku.

Bonus video: Ulice Pirota posle izlivanja amonijaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare