U Braničevskoj ulici na Vračaru jutros je oko 5 časova došlo do snažne eksplozije u jednom frizerskom salonu, a ekipa televizije Nova S bila je na licu mesta.

Kako je reporterki naše televizije ispričao vlasnik salona Nikola, nešto posle 5 časova pozvao ga je upravnik zgrade u kojoj se nalazi lokal i obavestio da je u njegovom salonu došlo do topovskog udara snažnijeg inteziteta.

„Došao sam odmah ovde, na sreću niko nije povređen, a pričinjena je veća materijalna šteta. Na snimcima kamera vidi se neko lice koje trči iz pravca Hrama Svetog Save, čekićem razbija staklo na vratima salona i ubacuje neku eksplozivnu napravu. Posle par sekundi dogodila se eksplozija, a lice je pobeglo“, navodi šokirani vlasnik slaona.

Nikola, vlasnik salona u Braničevskoj 14
Nikola, vlasnik salona u Braničevskoj 14

Kako kaže, neprijatelje nema, porodičan je čovek i ne zna ko bi, i zbog čega, ovako nešto uradio.

„U šoku sam. Nemam ideju ko bi mogao da uradi ovako nešto, osećam se ugroženo jer ne znam šta je to lice spremno dalje da uradi. Detonacija je probudila ceo kraj, a čuvar sa gradilišta prekoputa je video nekog mladića kako trči ka susednoj ulici. Nadam se da će policija uraditi svoj deo posla“, zaključuje Nikola.

VIDEO: Troje stradalih u teškoj nesreći na Pančevačkom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare