Ilustracija, francuska policija Foto:EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

U jednom popularnom pabu u Parizu, u subotu uveče tokom zabave na kojoj se puštala ovdašnja muzika, došlo je do tuče u kojoj su, prema pisanju tamošnjih medija, učestvovali ljudi sa Balkana. Sve je počelo čarkama koje su letele zbog pogleda i komentara upućenih jednoj devojci, a završilo se tako što je jedan od gostiju automobilom uleteo u baštu u kojoj su sedeli gosti!

Do incidenta je došlo oko ponoći, a prema verziji događaja koji je za portal Srbi u Parizu ispričao radnik obezbeđenja M. K. grupa mladića, navodno iz Crne Gore, počela je da dobacuje devojkama koje su se nalazile za susednim stolom. Devojke su se požalile radnicima obezbeđenja i M.K. je reagovao tako što je prišao momcima i rekao da ne uznemiravaju devojke jer one to ne žele. Činilo se u prvi mah da su momci, kojih je bio nekoliko u grupi, prihvatili upozorenje radnika obezbeđenja.

Posle upućenih uvreda i krupnih reči, kako je M.K. rekao za pomenuti portal, jedan od momaka iz grupe počeo da upućuje gnusne psovke i napao ga. Ostali deo ekipe obezbeđenja je prišao i nastalo je zatim guranje i koškanje koje se pretvorilo u opštu tuču između obezbeđenja i pomenutih mladića gde su deblji kraj izvukli ovi drugi. A onda dok je tuča još trajala i dok su radnici obezbeđenja pokušavali da izbace momke van kafića desilo se nešto nezamislivo.

Rođak (po informacijama ovog portala stric ili ujak) jednog od momaka, učesnika u tuči, seo je za volan svog vozila i uleteo u baštu prepune ljudi. Počela je vriska i opšta panika. U tim trenucima, tuča je još uvek trajala na ulaznim vratima kafića gde je i pomenuti rođak pokušao kamionetom da se probije i da vozilom uđe u kafić. Na sreću velika staklena vrata su izdržala i niko nije povređen.

View this post on Instagram

A post shared by Le Parisien (@leparisien)

Obezbeđenje je pokušalo da izvuče vozača iz vozila ali je on napravio polukrug i pobegao.

Hitna pomoć je došla ubrzo i zbrinula jednu devojku koja je povređena dok je tuča trajala u unutrašnjosti lokala. Navodno joj je na nogu pao barski sto. Policija je takođe ubrzo došla i izvršila uviđaj.

Bonus video: Kafanska tuča u Mokrinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare