Stojanka Stojanović, Foto: Vesna Lalić

Pripremno ročište u suđenju Stojanki Stojanović (72), poznatijoj kao baka Coka, koja je optužena za ubistvo građevinskog investitora Zorana Trifunovića (58) septembra 2018., trebalo bi danas da bude održano u Višem sudu u Beogradu.

Stojanovićeva bi na današnjem ročištu kratko trebalo da se izjasni o krivici, nakon čega bi odbrana i sud trebalo da predlože svoje dokaze.

Pročitajte još...

Inače, pripremno ročište u ovom postupku bilo je zakazano za februar ove godine zbog zdravstvenog stanja Stojanovićeve, nakon čega je sud doneo odluka da se uradi veštačenje njenog zdravstvenog stanja.

Podsetimo, Slobodanka Stojanović tereti se da je 2. septembra 2018. nasred ulice u Vučićevom prolazu na Zvezdari, sa nekoliko hitaca, ubila investitora Zorana Trifunovića. Stojanovićeva je ubrzo uhapšena, a ceo zločin snimile su nadzorne kamere sa obližnjeg objekata.

Na pomenutom snimku vidi se kako optužena hladnokrvno prilazi Trifunoviću na ulici, iz torbe vadi pištolj i puca u njega. Žrtva potom pada na tlo, nakon čega optužena još jednom puca u njega. Pretpostavlja se da je motiv ubistva dugogodišnji sudski spor između penzionerke i investitora, i to oko placa na kojem starica živi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar