Stojanka Stojanović, Foto: Vesna Lalić

Viši sud u Beogradu produžio je nedavno meru kućnog pritvora Stojanki Stojanović (71), poznatijoj kao Baka Coka, u kojem se nalazi zbog ubistva građevinskog investitora Zorana Trifunovića (58) 2018. godine na Zvezdari.

Stojanovićeva se tereti za ubistvo građevinskog investitora Zorana Trifunovića (58) septembra 2018., a optužnica protiv nje podignuta je početkom prošle godine.

Pročitajte još...

Ipak, pripremno ročište u ovom postupku još uvek nije održano. Trebalo je da se održi u februaru ove godine, ali je odloženo jer se baka Coka nije pojavila iz zdravstvenim razloga. Ubrzo nakon toga doneta je naredna da se veštači njeno stanje, kako bi se utvrdilo da li je sposobna da prati suđenje.

Veštačenje još uvek nije gotovo.

Podsetimo, Slobodanka Stojanović tereti se da je 2. septembra 2018. nasred ulice u Vučićevom prolazu na Zvezdari, sa nekoliko hitaca, ubila investitora Zorana Trifunovića. Stojanovićeva je ubrzo uhapšena, a ceo zločin snimile su nadzorne kamere sa obližnjeg objekata. Inače, ubijeni investitor od ranije je poznat policiji. U nekoliko navrata je hapšen, a protiv njega su se vodili sudski postupci.

Pročitajte još...

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar