Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Miroslav M. (64), ubijen je sinoć oko 21 sat tokom policijske potere na Karaburmi, nakon što je sa obližnje benzinske stanice ukrao oko 5.000 dinara. Sve se odigralo u Ulici Salvadora Aljendea, a kako Nova.rs saznaje, Miroslav je nakon krađe pokušao da pobegne kod rođenog brata.

Na mestu pucnjave i danas su vidljivi tragovi krvi, a kako navodi sagovornik našeg portala, Miroslav je pokušao da se sakrije u stanu u blizini mesta pljačke.

„Miroslavljev rođeni brat živi na Karaburmi, u ulici dijagonalno od one u kojoj je ubijen, odnosno na 200 metara od stepenica na kojima je on izdahnuo. Verovatno je trčao kod njega kako bi se sakrio, ali ga je policija sustigla na stepenicama, gde je došlo do pucnjave“, navodi naš sagovornik.

Foto: MUP

Kako dodaje naš izvor, Miroslav je imao problem da se zaposli jer iza sebe ima kriminalnu prošlost.

„Radio je povremeno kao obezbeđenje, ali kako su ga godine sustizale, već je postalo teže. Ne mogu da tvrdim da mu je trebalo za osnovnu egzistenciju, ali ni to me ne bi čudilo. Nakon smrti majke, bukvalno mu se život okrenuo naopako“, kaže naš izvor.

Pročitajte još:

Podsetimo, Miroslav je sinoć ukrao novac sa benzinske stanice uz pretnju pištoljem, a nakon toga se dao u beg. Nakon nekoliko stotina metara, policija ga je identifikovala, a on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: „Šta ćemo sad?“. Nakon toga došlo je do pucnjave, a u njega je ispaljeno tri hica usled čega je i preminuo.

BONUS VIDEO: Okretnica autobusa na Karaburmi na kojoj je žena tragično izgubila život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar