Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Pavle O. (33) koji je prema operativnim saznanjima označen kao visokorangirani pripadnik grupe "Iz principa" kojom su rukovodili Velja Nevolja i Marko Mesar sproveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde se kako saznajemo, branio ćutanjem.

Vlasnik stana N.M. negirao je krivično delo, a tužilaštvo je sudu predložilo da se obojici osumnjičenih odredi pritvor, prenosi „Blic„.

Pročitajte još:

Prema dostupnim informacijama, tužilaštvo je za Pavla O. predložilo pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne ponovi delo, dok je za N.M. predložio pritvor kako ne bi ponovio delo za koje se tereti.

Osumnjičeni Pavle O. uhapšen je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u „štek“ stanu nakon dva dana skrivanja uhapšen Pavle O. iz Koteža zbog sumnje da je trgovao narkoticima.

Bio je izrazito aktivan i visoko pozicionirani pripadnik „Principa“, ali se nakon hapšenja vođa, Belivuka i Miljlovića, primirio.

Za Pavlom O. je pre četiri dana bila raspisana potraga nakon što je izbegao hapšenje prilikom pretresa kuće njegovog zeta Petra B. (37) u Krnjači. Tokom pretresa u Petrovoj kući zaplenjeno 22 kilograma marihuane, 2 kilograma amfetamina, 700 grama hašiša, 150 ekstazija, mašina za vakumiranje i 2 elektronske vagice za precizno merenje.

Petar B. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak.

BONUS VIDEO: Hapšenje zbog milionske prevare u vodovodu „Zaječar“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar