Foto: Shutterstock; Printscreen/Facebook

D. N. (26) iz Futoga uhapšen je zbog sumnje da je prevario ženu (54) iz Smedereva, obećavajući joj da će njenom sinu, pomoću molitvi u manastiru, skinuti crnu magiju, ali uz nekoliko uslova, saznaje Nova.rs.

Prema rečima sagovornika našeg portala, prevarena žena je tražila način kako bi pomogla svom sinu.

„Ima dvojicu sinova, jedan je zadovoljan, a drugi konstantno depresivan i nesrećan zbog ljubavnih problema. Uplašena za njegovo zdravlje, žena je tražila svakojake načine da mu pomogne, pa je tako, u novembru pre skoro tri godine, naletela na oglas preko društvenih mreža. Tamo je navedeno da: Ukoliko ste nesrećni i ne možete da pronađete ljubav, pozovite me i ispričajte mi problem, i recite mi šta želite i očekujete od ljubavi, a ja ću Vam pomoću mojih moćnih ljubavnih rituala ispuniti najveće želje. Nemoćna majka je prihvatila i da proba na taj način da pomogne sinu“, navodi sagovornik „Nove“.

Foto: Printscreen/Facebook

Mladić iz Futoga je, pretvarajući se da je žena, svesrdačno prihvatio da joj pomogne jer „ima rešenja za njeno dete“.

„Rekao je ženi da je njenom sinu loše jer mu je bačena crna magija preko zlata, da je to mnogo loše i da mora hitno da mu pošalje neki zlatni predmet iz kuće i 60.000 dinara. Nesretna žena, nerazmišljajući, poslala je preko pošte burmu i zlatne minđuše, kao i traženi novac“.

Nekoliko dana nakon toga, sa profila Vidovite Marijele joj je stigao sledeći zahtev.

„Tada joj je rečeno da je osim zlata njen sin proklet i preko novca, pa da mora da pošalje još 60 hiljada dinara jer mora sa tim novcem da „ode u manastir na noćnu molitvu kako bi delovala“. Iako je posumnjala, poslala je. Posle nekoliko dana, kada joj se niko nije javio, žena je zahtevala da joj se zlato i novac vrate, ali tada se izgubio svaki kontakt“, kaže naš izvor.

Foto: oroch / Shutterstock, Shutterstock

Shvativši da je prevarena, žena je sve prijavila policiji.

„Mladić je lociran uz pomoć telefona i pošte preko koje je podizao novac, a koji se nalazi u jednom vojvođanskom selu nedaleko od Novog Sada“, kaže naš sagovornik.

Prema našim saznanjima, on se u tužilaštvu u Smederevu branio ćutanjem.

Tužilaštvo je optužnim aktom predložilo da sud optuženom izrekne uslovnu osudu, kao i da ga osudi na novčanu kaznu i obaveže na vraćanje imovinske koristi pribavljene učinjenim krivičnim delom u iznosu od 150.000 dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare