Foto:MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv M. M. (29), V. M. (31), D. B. (38), D. S. (42), i P. N. (30), svi iz Smedereva, zbog sumnje da su, delujući kao grupa, dana 21.07.2022. godine, oko 21.35 časova, zajedno sa A. M. iz Smedereva, koji se nalazi u bekstvu, upotrebom fizičke sile prema oštećenom D. M. od istog oduzeli torbicu u kojoj se nalazio novac, mobilni telefon i naočare za sunce, a sa vrata strgli zlatan lanac, sve u ukupnoj vrednosti od oko 880.000,00 dinara.

Sumnja se da su oni, 21. jula uveče, u ulici Dositeja Obradovića u Smederevu, prethodno pratili kretanje oštećenog D. M. (38), a potom mu je najpre prišao okrivljeni D. B. i udario ga pesnicom u predelu desne arkade, a potom i ostali okrivljeni koji su ga oborili na zemlju, a zatim ga udarali pesnicama i nogama.

Pročitajte još:

Nakon toga, od oštećenog su oduzeli navedene stvari i pobegli sa lica mesta, nanevši tom prilikom oštećenom tešku telesnu povredu, čime su učinili krivično delo razbojništvo, dok su okrivljeni M. M., V. M., D. B. i P. N. zajedno sa A. M., nedugo nakon ovog događaja, oko 22.00 časa, vršenjem nasilja prema oštećenima D. M. i S. M. (70), ocu oštećenog, koji je u međuvremenu došao na lice mesta, značajnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir, čime su učinili i produženo krivično delo nasilničko ponašanje.

Navedenom optužnicom predloženo je i da se prema svim okrivljenim licima produži pritvor.

BONUS VIDEO: Veliko hapšenje pedofila po Srbiji – mamili decu preko interneta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar