Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nini Kovačević, producentkinji TV Pink, koja je prošlog meseca kolima udarila devojčicu (15) u ulici Vojvode Stepe, produžen je pritvor za još 30 dana odlukom Drugog osnovnog suda u Beogradu.

Ovu informaciju su za Danas potvrdili u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

„Sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu je danas doneo rešenje kojim je okrivljenoj N.K. produžio pritvor za još 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljena boravkom na slobodi ometati uticajem na svedoka i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo“, stoji u odgovoru suda redakciji Danasa.

Okrivljena protiv ovog rešenja ima pravo na žalbu u roku od tri dana od datuma prijema rešenja.

Prethodno je za Danas iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu potvrđeno da je ovo tužilaštvo podnelo predlog Drugom osnovnom sudu u Beogradu za produženje pritvora okrivljenoj. Kako danas ističe trideseti dan pritvora sud je bio u obavezi da odluči o ovom predlogu tužilaštva.

N. K. je 27. juna na pešačkom prelazu u ulici Vojvode Stepe u Beogradu kolima udarila devojčicu na pešačkom prelazu.

Devojčica je tom prilikom zadobila teške telesne povrede, a utvrđeno je da je N. K. upravljala kolima pod dejstvom alkohola.

Njoj je istog dana određeno zadržavanje do 48 sati, a sutradan je saslušana u tužilaštvu nakon čega joj je sudija za predhodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

***

BONUS VIDEO – Oglasio se MUP o producentkinji Pinka koja je oborila devojčicu na pešačkom prelazu: Imala više od jednog promila alkohola u krvi, dete na VMA u teškom stanju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare