Vasilije Gačević i Marko Daničić (23) osumnjičeni za teško ubistvo nad dvadesttrogodišnjim mladićem koji je u noći 25. februara preminuo usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu Foto:MUP Srbije

Iza stravičnog ubistva Stefana Savića (23) na Dorćolu za koje su osumnjičeni Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) stoji osveta, za događaj od pre dve godine.

Policiija traga za dvojicom osumnjičenih za surovi zločin koji se dogodio 25. februara na Dorćolu u Dunavskoj ulici. U javnosti su se pojavili i snimci na kojima se vidi kako žrtva, Stefan Savić beži između automobila u kojima su ljudi niz Dobračinu ulicu, dok ga dvojica napadača jure, ne obazirući se ni na potencijalne svedoke, ni na kamere za video nadzor.

Pročitajte još:

Savić je uspeo da skrene u Dunavsku ulicu, ali nije uspeo da daleko odmakne. Dvojica napadača, za koje policija sumnja da su Daničić i Gačević su ga stigli i nemilosrdno izboli nožem. Sve se odigralo pred svedocima, a čak je povređen i jedan mladić koji je pokušao da pomogne nesrećnom Saviću, inače reprezentativcu Srbije u MMA.

Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, motiv ovog surovog ubistva je bezobzirna osveta, zbog događaja od pre dve godine. Tada su se takođe sukobili Gačević i Daničić sa jedne i pokojni Savić sa druge strane. Sukob se dogodio na Adi Ciganliji, došlo je do tuče i tada je Savić jednom od napadača slomio vilicu.

Navodno su Gačević i Daničić več pokušali da se osvete Saviću, ali nisu uspeli jer je on bio oprezan. Ni kobne noći se verovatno ne bi pojavio u jednom klubu na Dorćolu da je znao da su tamo i njegovi suparnici. Ni napadači nisu znali da će tamo sresti Savića, ali su odmah krenuli ka njemu. U prvom trenutku je uspeo da izmakne i usledila je potera koja se krvavo završila u Dunavskoj ulici.

****

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za ubistvo u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare