Vasilije Gačević i Marko Daničić (23) osumnjičeni za teško ubistvo nad dvadesttrogodišnjim mladićem koji je u noći 25. februara preminuo usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu Foto:MUP Srbije

Policija traga za Vasilijem Gaćevićem i Markom Danićićem koji su osumnjičeni da su u Dunavskoj ulici na Dorćolu naneli smrtonosne povrede MMA borcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo mladića (23) koji je u noći 25. februara preminuo usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Vasilije Gačević Foto:MUP Srbije

Pročitajte još:

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Marko Daničić Foto:MUP Srbije

***

BONUS VIDEO: Ubistvo u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare