Porodice uhapšene braće: Nikoga nisu ubili, ne poznaju ni Džonića, ni Đokiće

Hronika 25. okt. 202112:23 > 12:38
Podeli:
Foto:Nova.rs

Hapšenje braće K.M. i K.M. bacilo je u očaj njihove porodice naročito nakon saznanja za da se terete za ubistvo tročlane porodice Đokić. Supruga jednog od ljudi koje je prvoosumnjičeni Goran Džonić optužio ne samo kao organizatore, već i izvršioce brutalnog zločina, tvrdi da ni njen muž, a ni njegov brat nisu krivi.

„Moj suprug može da bude i ovakav i onakav, ali ne može nikome da oduzme život. On ima emocije, to je čovek sa dva deteta, takav je i njegov brat. Ne znam šta nas je ovo snašlo, nikakav kontakt sa čovekom koji je njih upleo u priču nikada nismo imali“, kaže ona i dodaje:

Pročitajte još:

„Ovo je kao jedan film, jedan košmar koji nikako da prestane, katastrofa za celu našu porodicu. Svi dokazi su na njihovoj strani, moj suprug je u to vreme bio u kući, imamo video nadzor, njegova nevinost će biti dokazana biološkim ili nekim drugim dokazima, istina će izaći na videlo, znam da će to biti dug put, ali će se saznati“, kazala je uznemirena žena koja nije želela da joj se pominje ime.

Priznaje da su i njen muž i njegov brat imali problema sa zakonom, ali ne zbog dela sličnih onom za koji se sada terete i naglašava da su oni kriminalnu prošlost ostavili iza sebe.

„Oni su poznati ovde u selu, baba i deda su im živeli u inostranstvu 45 godina, i roditelji, imućna su porodica i oni su dugo bili van zemlje. Voze dobre automobile, poznati su i u gradu, jesu imali kriminalni dosije ali to je od ranije. Ako si jedanput u životu pogrešio, to ne znači da za svaku glupost koja se desi, policija treba da ti kuca na vrata. U Srbiji čak, sem brze vožnje, nijedno delo nemaju a mediji ih predstavljaju kao da imaju debeo dosije u policiji. Koje delo, koji dosije, ne znam stvarno odakle to. Jesu ležali zatvor u Švedskoj i jedan i drugi, ali odležali su svoju kaznu, jedan 2008. a drugi 2011. godine. I to što su ležali, nema veze sa ovakvim gnusnim činom, mi smo finansijski stabilna porodica, nama pare nisu potrebne, posebno na taj način, da nekome uništiš porodicu. Pa šta bih ja svojoj deci kupila od tih para, šta bih im donela kući“, ogorčeno kaže supruga K.M.

Ističe da nisu poznavali ni pokojne Đokiće.

„Nikad nismo imali nikakve veze ni sa stradalim čovekom ni sa njegovom porodicom. Zašto su moj suprug i njegov brat povezani sa njihovim ubistvom zaista mi nije jasno“, zaključuje naša sagovornica.

Uhapšenu braću Džonić je označio kao organizatore i neposredne izvršioce ubistva Đokića. Kazao je da su ga oni pretnjama prisilili da im dojavi kad budu krenuli od kuće njegove majke, te da je bio sa njima na mestu ubistva ali da je tročlanu porodicu upucao jedan od braće. Takođe, negirao je da je učestvovao i u paljenju njihovog vozila iako je priznao da je i tamo bio.

BONUS video: Poslednji sati porodice Đokić

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar