Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Miinistar unutrašnjih poslova ALeksandar Vulin je večaras gostujući na televiziji "Pink" izjavio da se Goran DŽonić branio ćutanjem, ali da je pred sudijom za prethodni postupak izneo svoju odbranu.

„Mi smo našli neke neoborive dokaze da je učestvovao u ubistvu. Pronađen je novac na njegovom imanju, još neki predmeti koji su bez sumnje bili iskorišćeni za ubistvo. On je ukazao na saučesnike, i mi smo ih priveli“, rekao je Vulin.

Ministar je podsetio da je upravo danas određen pritvor dvojici muškaraca koji su privedeni kao saučesnici, i otkrio je da je raspitana interna poternica za još jednim licem.

„To je neshvatljivo. Nama je od početka bilo jasno, od prvog dana, da je neko ko ih poznaje ubica. To je vrlo pažljivo, profesionalno pripremljena likvidacija. DŽonić je pažljivo pripremao svoje alibije kako bi opravdao svoje kretanje. Inspektorima je pokazao jedno potpuno odsustvo empatije, kao da se ništa nije desilo. Samo kada bi došli do njega, počinjao je da plače, gubi živce i da se nervira. Ali kada bi ga pitali da li je neko od članova njegove porodice mogao da izvrši ubistvo, on je rekao što da ne“, zaključio je Vulin.

BONUS VIDEO: Policajci ispred kuće Gorana Džonića osumnjičenog za trostruko ubistvo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare