Foto:printscreen/X/@larakorft1

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak na kome se vidi kako kik-bokser Ljuban Hofman Vidović upada sa grupom mladića u lokal u Modriči. Reč je drugom lokalu, a upad se dogodio nedugo nakon prvog, koje je bilo u kafiću "Street".

Na snimku se ponovo vidi Ljuban Vidović sa grupom mladića, kako upadaju u lokal u kome radi devojka.

Oni joj nešto govore, a zatim odlaze iz kafića.

Pogledajte snimak:

Inače, ovaj snimak se pojavio na društvenim mrežama nedugo nakon prvog, na kome se vidi kako Vidović preti radnicima lokala „Street“.

„Šta se radi ovde, gde je crv, crvić mali? Aj zovi ga!“.

Pročitajte još:

Zatim piše nešto na papiru i naređuje radnicima da pomenuti papir drže na vratima lokala.

„Ovo da stoji na vratima, da je crv cinkaroš“, kaže Vidović.

Foto:printscreen/TV Happy

Potom uzima telefon od radnika koji je zvao, kako se pretpostavlja, vlasnika i govori sledeće:

„Ej alo, ovde Hofman, kum Tupeše, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovde, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je l ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l jasno?“

Nije poznato ko je izvesni „Crv“, a o celom događaju se oglasila policija Doboja, koja je privela muškarce u stanicu nakon što su zapaženi da se u grupi šetaju po Modriči, a potom ih pustila.

Inače, Vidović se na snimcima predstavlja kao „Tupešin kum“. Tupeša je maja ove godine snimljen sa grupom batinaša iz Pančeva, u društvu generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića i to neposredno pred veliki miting Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu. Interesantno je da je na tom snimku sa batinašima i Nedićem i Miljan Vidović Hofman, brat Ljubana koji je usnimljen kako preti radnicima.

VIDEO: Akcija hapsenje migranata u Subotici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar