Foto:Facebook

Stefan Rokvić (31) uhapšen je prema saznanjima portala Nova.rs jer je pre tri meseca brutalno pretukao muškarca u Ulici Maksima Gorkog u Beogradu.

Istragu povodom ovog događaja vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a Stefan Rokvić je trenutno na saslušanju kod tužioca, potvrđeno je za Nova.rs.

Kako se vidi na snimku Stefan Rokvić je parkirao automobil ispred trafike, te izašao iz vozila i prišao muškarcu koji je tu stajao. Nakon toga, muškarac mu se glavom primakao, nakon čega je usledio jedan udarac u glavu.

Potom, usledio je i drugi, pa treći, četvrti, peti, šesti udarac, a onda je Stefan Rokvić podigao nogu i šutnuo žrtvu u glavu. Tu se nije zaustavio, pa je nastavio nesrećnog muškarca da pesniči u glavu. Udario ga je još šest puta kada je muškarac pao sa nogu na frižider sa sladoledima.

Foto:Facebook

Tada mu je Rokvić prišao, zadao mu još dva udarca, a žrtva je nepomično ležala na zemlji. Sve to, kako se vidi na snimku, gledao je muškarac sa strane koji je stajao na samo nekoliko metara. Nasilnik se potom okrenuo ka njemu, mašiću rukama je razgovarao sa njim, te se ponovo okrenuo prema žrtvi koja je nepomično ležala.

Nogom mu je stisnuo glavu, te se savio kako bi bolje video žrtvu, a potom se udaljio.

Muškarac koji je očevidac je stao pored žrtve i rukama branio da nasilnik dođe do nje i ponovo zada nove udarce.

Nasilnik je ušao u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Foto:Privatna arhiva

Ime Stefana Rokvića, sina biznismena Danijela Rokvića, pominjano je i 2017. godine kada se našao na optuženici da nije prijavio ubistvo studentkinje Kristine Kaplanović (20).

Rokvić je bio okrivljen da nije prijavio zločin Miloša Srebrića (36) zvanog Flekica, optuženog da je Kristinu Kaplanović upucao u glavu 25. maja 2017. godine na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu. Mlađi Rokvić se tereti da je kobne večeri vozio Miloša Srebrića, koji je maskiran upao na pumpu, zatražio pare i upucao Kristinu, koja je tamo honorarno radila. Srebrić je optužen da je posle zločina iz kase uzeo 10.000 dinara.

Stefan Rokvić je uhapšen početkom novembra 2019. godine na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ na osnovu potrage koju je za njim raspisala policija. Na saslušanju je negirao da ima ikakve veze sa Kristininim ubistvom, nakon čega je pušten na slobodu, a pre mesec dana je optužen za neprijavljivanje zločina. Stefanov otac je nakon hapšenja tvrdio da njegov sin nema nikakve veze sa ubistvom i da pojedinci na ovaj način žele da naškode njegovoj 22 godine mlađoj supruzi i pevačici Dijani Janković, „koja u Americi pravi karijeru“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare