Foto:privatna arhiva/instagram

Verica J. (69) preminula je u utorak u Urgentnom centru u Beogradu nakon što ju je udario točak koji je otpao sa autobusa koji je saobraćao na liniji 78. Njena ćerka kratko se oglasila na društvenim mrežama povodom tragedije.

„Ova žena sa snimka koju reanimiraju je nažalost moja pokojna majka, koja je u Klinički išla po rezultate i u tom istom završila život“, napisala je ona na Instagramu.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se u utorak kod Karađorđevog parka kada je autobus na liniji 78 udario dve žene. Jedna od njih je upravo Verica.

Kako je tužilaštvo juče saopštilo, mehaničar I.R, koji je bio zadužen za održavanje autobusa privatnog prevoznika „Banbus doo“, sa koga je nedavno u Beogradu otpao točak i naneo povrede ženi, koja je od njih preminula, priveden je i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Pročitajte još:

On će, kako se navodi, biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja osnova sumnje da je „učinio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zavisnosti od odbrane osumnjičenog biće doneta odluka da li će u odnosu na njega tužilaštvo eventualno podneti predlog za određivanje pritvora“.

„U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će izvršiti sve potrebne provere i izvesti raspoložive dokaze, dati nalog da se odrade potrebna veštačenja, ispitati oštećene i eventualne svedoke očevice, te će u najkraćem roku biti doneta odluka o daljem postupanju“, saopštilo je Prvo javno tužilaštvo u Beogradu.

VIDEO: Muškarac u Novom Beogradu silazio s 9. sprata preko balkona, uhapšen je

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare