David Knežević i Ana Knežević Foto:Broward County Sheriff; privatna arhiva; shutterstock

Nakon što je srpsko-američki biznismen David Knežević (36) uhapšen u Majamiju zbog sumnje da je umešan u nestanak svoje bivše supruge Ane Knežević Henao u Španiji, na osnovu tragova za koje policija smatra da ga povezuju sa ovim događajem, porodica nesrećne žene je u šoku. U razgovoru za medije u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je par živeo, kazali su čekaju sledeće korake nadležnih organa.

„Ovo je veoma teško vreme za nas. I dalje smo u šoku“, kazao je Felipe Henao, brat Ane Knežević Henao kojoj se svaki trag gubi početkom februara u Madridu. Dodao je da se oseća kao da im je načinjena velika izdaja.

„Ono što sada želimo jeste pravda za moju sestru“, kazao je Henao. Na pitanje šta misli da se dogodilo njegovoj sestri. kazao je ne zna.

„Samo želimo da pustimo nadležne organe da rade svoj posao i da se vodimo dokazima“, rekao je Henao za local10.

Komšije ove porodice potvrdile su da su FBI istražitelji bili u kući porodice Henao u sredu.

Sana Remo, prijateljica nestale Ane Knežević, koja je prva o slučaju obavestila policiju, ispričala je za naš portal da je potresena zbog vesti o Kneževićevom hapšenju.

„Još uvek sam u stanju šoka nakon što sam pročitala izveštaj koji je dostavila Federalna bezbednosna agencija (FBI). Ponovo prolazim kroz jedan od najgorih perioda u mom životu“, kaže ona kratko za naš portal.

Podsetimo, na dan nestanka Ane Knežević u Madridu ispred njene zgrade u elitnom naselju viđena je nepoznata osoba sa motociklističkom kacigom na glavi koja je obojila sigurnosne kamere na zgradi, a potom je viđena kako iznosi kofer. Američki organi, zajedno sa španskim i srpskim, utvrdili su da je David Knežević rentirao automobil „pežo“ u Španiji, sa kojim je prešao više od 7.000 kilometara.

Ana Knežević Foto:privatna arhiva

Vozilo je vratio 5. februara samo dan nakon nestanka Ane Knežević. Automobil marke „pežo“ viđen je nedaleko od mesta gde je stanovala nestala žena, sa tablicama čiji je nestanak ranije prijavio vlasnik drugog automobila. Takođe, prodavac u farbari ispričao je nadležnima da je osoba slična Davidu Knežević ranije kupila boju u spreju i lepljivu traku, koja je zatečena na mestu gde je nestala žena.

Ana Knežević Foto: Privatna arhiva

Svi ovi tragovi bili su dovoljni da policija minulog vikenda na aerodromu u Majamiju stavi lisice na ruke Davidu Kneževiću.

Bonus video: Još se traga za telom Danke Ilić – pretražuje se selo Sumrakovac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar