David Knežević i Ana Knežević Foto:Broward County Sheriff; privatna arhiva; shutterstock FotoDax

Ana Knežević nestala je početkom februara ove godine u Madridu, a javnost je za ovaj slučaj saznala nakon što je njena drugarica Sana Remo prijavila policiji nestanak. Zbog sumnje da je povezan sa nestankom uhapšen je Anin bivši suprug David Knežević, inače državljanin Srbije, a upravo Sana Remo je od samog početka ukazivala na to da je on sumnjiv. Sada u razgovoru za Nova.rs ističe da je potresena zbog svega što se desilo.

Državljanin Srbije David Knežević uhapšen je u nedelju na međunarodnom aerodromu u Majamiju zbog sumnje da je umešan u nestanak svoje supruge Ane  Knežević.

Pročitajte još:

Za nestalom Anom Knežević traga se mesecima, odnosno od februara kada je njena prijateljica Sana Ramo prijavila policiji slučaj nestanka. Nestala Ana poslala joj je poruku da je upoznala divnog muškarca i da sa njim ide na jedno mesto na periferiju Madrida, te da zbog toga neće biti dostupna nekoliko dana. Prijateljici je to bilo sumnjivo i pokušavala je da je dobije, međutim nije uspevala, nakon čega je kontaktirala policiju.

Sana Remo za Novu ističe da je potresena nakon vesti o hapšenju Srbina.

David Knežević Foto:Broward County Sheriff

„Još uvek sam u stanju šoka nakon što sam pročitala izveštaj koji je dostavila Federalna bezbednosna agencija (FBI). Ponovo prolazim kroz jedan od najgorih perioda u mom životu“, kaže ona kratko za naš portal.

Dokazi koji ukazuju na Srbina

Na dan nestanka Ane Knežević u Madridu ispred njene zgrade u elitnom naselju viđena je nepoznata osoba sa motociklističkom kacigom na glavi koja je obojila sigurnosne kamere na zgradi, a potom je viđena kako iznosi kofer. Američki organi, zajedno sa španskim i srpskim, utvrdili su da je David Knežević rentirao automobil „pežo“ u Španiji, sa kojim je prešao više od 7.000 kilometara.

Vozilo je vratio 5. februara samo dan nakon nestanka Ane Knežević. Automobil marke „pežo“ viđen je nedaleko od mesta gde je stanovala nestala žena, sa tablicama čiji je nestanak ranije prijavio vlasnik drugog automobila. Takođe, prodavac u farbari ispričao je nadležnima da je osoba slična Davidu Knežević ranije kupila boju u spreju i lepljivu traku, koja je zatečena na mestu gde je nestala žena.

Ana Knežević Foto:privatna arhiva

Takođe, Knežević je od jedne Kolumbijke tražio da mu prevede na španski rečenicu „Upoznala sam nekog divnog, vodi me na periferiju Madrida, neću imati signala da ti se javim nekoliko dana“, koju je dobila upravo prijateljica nestale.

Knežević se trenutno nalazi u pritvoru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare