Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Crnogorski državljanin D. K. koji je uhapšen juče zbog sumnje da je pretukao ženu u hotelskoj sobi u centru Beograda poznat je organima Crne Gore i navodno važi za osobu blisku jednoj kriminalnoj grupi koja posluje u okviru porodice.

D.K. je uhapšen juče i njemu je na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati. On bi u toku dana trebalo da bude priveden na saslušanje.

On se sumnjiči za nasilničko ponašanje jer je državljanki Kine naneo lake telesne povrede.

Hitna pomoć i policija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Prema tvrdnjama očevidaca, koji su čuli jezivu vrisku iz hotelske sobe, osumnjičeni je ženu pokušao da baci kroz terasu hotelske sobe.

„Na svu sreću, mladić koji se našao u blizini je uleteo u njihovu sobu i spasio pretučenu ženu. Navodno, njih dvoje sastali su se u hotelskoj sobi jer je on platio usluge državljanke Kine, koja se bavi prostitucijom“, kaže izvor.

Bezbednosno interesantna osoba

Inače, osumnjičeni D. K. u Crnoj Gori važi za bezbednosno interesantnu osobu i privođen je nekoliko puta.

„D. K. dovodi se u vezu sa jednim od vrlo moćnih crnogorskih klanova, koji javnosti nije toliko poznat kao škaljarski i kavački klan. Navodno reč je o „porodičnoj grupi“, koja ne regrutuje nove članove kako to čine dve najpoznatije kriminalne grupe u regionu, a takođe se drži podalje od krvavog rata škaljarskog i kavačkog klana“, otkriva izvor.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare