Foto: Nova.rs/Privatna arhiva

Marko P. (22) ubio je svoju maćehu Marinu M. (50), a potom, zajedno sa sestrom Milicom P. (27), nožem izbo oca Miloša P. (58). Stravičan zločin dogodio se u selu Trešnjevica kod Paraćina, a prema rečima meštana, uhapšeni brat i sestra i ranije su bili nasilni prema meštanima.

Stravičan zločin dogodio se u nedelju uveče, a Marko P. je nakon ubistva maćehe izbo i svog oca. On je ubadao oca dok je njegova sestra držala nesrećnog čoveka. Tek nakon privođenje osumnjičenog saznalo se da je neposredno pre napada na oca počinio gnusni zločin.

Prema saznanjima Nova.rs, ubijena Marina je godinama bila u vezu sa ranjenim Milošem. Ipak, tu vezu nisu podržavala njegova deca, koja su često bila nasilna prema ubijenoj ženi. Navodno, ona je čak prijavljivala ćerku svog partnera jer ju je tukla.

Foto: Privatna arhiva

Meštani sela Trešnjevica ne pamte ovakvu tragediju. Ističu da su Marko i Milica i ranije bili nasilni.

„Oni su već zbog te droge jednu ženu ispred prodavnice tukli, jednu babu. Nedavno su jedne babu pretukli ispred prodavnici. Da l su joj uzeli pare, šta.. Pravili su probleme, niko im ništa nije mogao. Valjda su se i drogirali“, kaže komšija.

Pročitajte još:

Ističu i da su svađe u porodici izbijale zbog novca.

Sa druge strane, da su osumnjičeni i ranije bili nasilni nesumnjivo je potvrdila i porodica ubijene žene.

„Živeli su osam godina, oni su se super slagali, problem su bila njegova deca. Marko i nije toliko, s Milicom je imala najveći problem. Bila je podneta i prijava jer je tukla moju majku. Oni njoj ne mogu ništa jer je proglašena za neuračunljivu“, rekla je ranije ćerka ubijene žene, Violeta Živanović Krkić.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Podsetimo, pomenuti zločin dogodio se u nedelju kasno uveče. Za ceo slučaj saznalo se nakon što je ranjeni Miloš pozvonio na vrata komšija, sav krvav, u nameri da zatraži pomoć.

On je odmah zbrinut u porodici, a potom je i njegova partnerka Milica pronađena u lokvi krv. Ona je usmrćena nožem.

Prema saznanjima Nova.rs, osumnjičeni brat i sestra su već prijavljivani za nasilje.

„Obaveštavamo vas da je u porodici Pavlović iz Trešnjevice, opština Paraćin, bilo ranijih prijava događaja u vezi nasilja u porodici kada je Milica Pavlović prijavljivala svog brata Marka Pavlovića. Protiv Marka Pavlovića, Milice Pavlović i Z.Đ., zbog krivičnog dela nasilnično ponašanje u saizvršilaštvu podnet je optužni predlog Osnovnom sudu u Paraćinu i taj krivični postupak još uvek nije okončan“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu ranije za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Uhapšene dve osobe u Beogradu: Policajci zaplenini 700 grama kokaina i novac