Porodica Marine M. (50), koju je nožem ubio Marko P. (22) u selu Trešnjevica kod Paraćina, i dalje ne može da dođe sebi zbog tuge koja ih je zadesila. Marko P. i njegova sestra Milica P. (27) su i ranije bili nasilni prema ubijenoj ženi, a ona je više puta zbog toga podnosila prijave policiji.

Podsetimo, Marko je nakon zločina, zajedno sa sestrom Milicom, napao i oca Miloša P. (58) i nožem ga izbo. Nesrećni čovek je trenutno u bolnici i u stabilnom stanju, a tek nakon privođenja Marka, saznalo se da je pre napada na oca počinio gnusni zločin.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Porodica ubijene žene, koja je godina bila u emotivnoj vezi sa ranjenim muškarcem, ističe da ovo nije prvi put da trpi nasilje.

„Živeli su osam godina, oni su se super slagali, problem su bila njegova deca. Marko i nije toliko, s Milicom je imala najveći problem. Bila je podneta i prijava jer je tukla moju majku. Oni njoj ne mogu ništa jer je proglašena za neuračunljivu“, počinje priču ćerka ubijene žene, Violeta Živanović Krkić.

Foto: Nova.rs/video

„Mama je juče, kada smo se čule, pripremala drva za uveče. Jutros kada sam zvala, nije mi se javila. Mislila sam da je problem s mrežom, posle su me pozvali i rekli mi da je zakalana“, kaže ona.

Pročitajte još:

I druga ćerka ubijene žene, Jasmina Nikolić, ističe da je njena majka i ranije trpela nasilje.

„Sve živo je razbijeno po kući“, kaže ona.

Podsetimo, stravični zločin se dogodio juče uveče.

BONUS VIDEO: Uhapšene dve osobe u Beogradu: Policajci zaplenini 700 grama kokaina i novac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare