Foto: Instagram/uki_q

Tiktokerka Una Kablar, čiju je sestru Saru H. pretukao suprug Damjan H., objavila je na svom Instagram profilu priču njegove navodno bivše devojke koja tvrdi da je i nju maltretirao dok su bili u vezi.

Damjanova navodno bivša devojka podelila je Uninu objavu na svom nalogu na Instagramu i napisala:

„Bivši dragi, nadam se da ćeš na robiji redovno da doživljavaš ono što si radio ženama, pošto te prevaspitavanje od mojih prijatelja nije zaustavilo“, navela je ona.

Foto: Instagram/uki_q

Tiktokerka se ovoj devojci javila i pitala je da li može da podeli njenu objavu na svom Instagram profilu:

„Hej, poslali su mi ovaj tvoj stori. Žao mi je ako si doživela nešto slično, da li si u redu sa tim da podelim, naravno bez imena tvog profila ili bilo kakvih tvojih privatnih podataka“, napisala je Una, a devojka joj je odgovorila:

„Podeli slobodno, želim brz oporavak tvojoj sestri, ako bilo šta treba tu sam“, napisala je devojka čiji identitet za sada nije poznat.

Podsetimo, Damjan Hadžić je uhapšen juče, a kod tužioca je delimično priznao krivično delo. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor.

Kako je tiktokerka Una ranije objavila na svom Instagram profilu, napad se dogodio preksinoć u stanu u Rakovici. Damjan je posle napada njenu sestru Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gde su došle i njihove porodice. Naime, on se sakrio kada ju je odvezao u bolnicu i krio se u žbunju sve dok mu nije došao otac i brat.

 

***

BONUS VIDEO: Serijski silovatelj na slobodi: Kolika je opasnost i da li prelazimo granicu odbrane

Komentari

Svi komentari (1)