Zlatibor sneg put
Sneg na Zlatiboru Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Smrskano telo, u stanje neraspoznavanja čak ni pola, koje je sinoć zatečeno na kolovozu magistralnog puta od Kokinog Broda ka Zlatiboru, u mestu Draglica, kako Nova.rs saznaje, po rukama i garderobi prepoznao je brat. Najverovatnije je reč o srednjovečnom muškarcu (M.K.) iz obližnjeg zaseoka Prijevor.

Pročitajte još:

Nastradali muškarac, prema kazivanju meštana, poslednji put je viđen juče u popodnevnim satima na Borovoj Glavi, od kada o njemu nema informacija. Obezglavljeno telo, preko koga su prelazila vozila, nije bilo moguće identifikovati a kako saznajemo, brat nastradalog je, ga je prepoznao po garderobi i rukama.

Sinoć nešto pre 18:30, vozači su na kolovozu magistralnog puta primetili telo, koje je već bilo obezlavljeno i raskomadano. Pretpostavlja se da je na nesrećnog čoveka, dok je prelazio kolovoz, naleteo automobil ili teretno vozilo i oborilo ga na asfalt, da bi kasnije preko njega prelazili automobili.

Policija je, kako saznajemo, na više mesta kontrolisala automobile koji su se kretali iz pravca Zlatibora ka Bistrici, kako bi utvrdila eventualno oštećenje na vozilima. Više detalja biće poznato posle istrage koja je u toku.

BONUS VIDEO: Nesreća na Mirijevu sudar

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar