Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs; privatna arhiva/facebook

Zoran R. (52) iz Milatovca je jutros ranio ljubavnicu I. L. (44) u kruševačkom naselju Rasadnik, a potom je, na putu između Jasike i Kukljina, ubio ženu Vesnu R. Osumnjičeni je zatim pobegao s mesta zločina, a pre nego što je počinio samoubistvo, pozvao je oca i ispričao mu šta je uradio.

Ratku R. je dok je kalemio voćke u Drenovi zazvonio telefon, bio je to njegov sin Goran R.  koji ga je pozvao da kaže šta je uradio, teško ranio ljubavnicu, ubio ženu pa sebe.

„Sredio sam obe i srediću i sebe. Nisam verovao šta mi govori, krenuo nam je u susret iz Kruševca, našli smo se na putu, dao mi je neke papire, potvrde da je uzeo kredit. Pošao sam ka Milutovcu traktorom, a on iza mene kolima, kada sam se okrenuo, video sam da telefonira i odmahnuo je rukom, da produžim. Nisam mnogo produžio kada sam čuo pucanj. Vratio sam se nazad, ali sve je već bilo gotovo…“, priča Ratko R.

Pročitajte još:

Kako navodi, Zoran se od supruge nije sudski razveo, a bili su zajedno 30 godina.

„Izrodili su dve divne ćerke, imaju četvoro unučadi… Ne znam šta mu je sve to trebalo. Pričao sam mu da nije u redu što je počeo da živi sa tom drugom ženom, ali nije me slušao. Bili su u dugovima, stalno se zaduživao. Pomagao sam koliko sam mogao, ali imam i drugog sina, nisam mogao više… Ovo je strašna nesreća“, kaže nesrećni čovek.

Foto:privatna arhiva

Načelnica Hitne pomoći, Marija Baltić, navodi da je ova institucija dobila poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba.

„Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. U 8.30 primili smo drugi poziv, da na putu Jasika-Kukljin leži ženska osoba, ekipa je ponovo krenula, i zatekla još jednu žensku osobu sa prostrelnom ranom glave i na licu mesta su mogli, nažalost, samo da konstatuju smrt“, rekla je doktorka Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za ubistvo u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar