Foto: Privatna arhiva,Luka Jovović sa porodicom

Porodica Luke Jovovića (15) iz Ratkova, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je skrivila Nataša Anđelković iz Ratkova, skrhana je nakon što je Osnovni sud u Somboru osudio optuženu na tri godine i šest meseci zatvora. Lukin otac je najavio da će se porodica boriti za pravdu za njihovog sina, ali i svu drugu decu.

“Nismo zadovoljni visinom presude, s obzirom na to da je monstrum zaslužio mnogo veću. Nastavićemo da se borimo za pravdu, kako za našeg sina, tako i sa svu ostalu decu. Želimo da se podigne stepen savesti i bezbednosti koji je na dnu. Naš Luka je zaslužio da se borimo za istinu i dokažemo da je Nataša Anđelković kao bahati vozač usmrtila jedno nedužno dete, kako bi mogli da spasimo nekog drugog Luku ili bilo koje drugo dete”, navodi skrhan otac.

Foto: Privatna arhiva/Luka Jovović

Podsetimo, Osnovni sud u Somboru je danas osudio Natašu Anđelković na tri i po godine zatvora zbog nesreće koju je izazvala 30. aprila 2022. godine oko 21.30 na putu za Novi Sad, na izlazu iz sela. Kobnog dana, optužena je naglo skrenula „golfom“ i direktno se zakucala u Luku Jovovića koji je od siline udarca odleteo preko krova nekih 10 metara i to na drugu stranu kolovoza.

Luka Jovović Foto: Privatna arhiva/Luka Jovović

Mladić je pao u šiblje i tu ležao nepomično nekih desetak minuta dok komšije nisu izašle napolje, a devojka je, prema rečima Lukine porodice, pobegla u kuću.

Ono što je sve šokiralo jeste da je optužena medicinska sestra, a nije čak ni stala da pomogne Luki, koji je u tom trenutku, prema rečima njegove porodice, još uvek bio živ.

Bonus video: Nesreća kod Lazarevca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar