Crnogorska policija
Ilustracija Foto: Shutterstock/Natalya Volchenkova

Policija u Ulcinju uhapsila je u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici tri osobe koje se sumnjiče da su učestvovali u tuči u kojoj je došlo i do upotrebe noža od strane tada nepoznatih lica prema oštećenom koji je tom prilikom zadobio povrede.

Naime, 15. avgusta oko 18.30 časova u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani došlo je do incidenta u kome je došlo i do upotrebe noža, a tom prilikom bilo je i povređenih.

Policija je identifikovala osumnjičene i ustanovila da su učesnici napada H.L. (18) i maloletnik star 17 godina, obojica iz Bara, dok se trećem osumnjičenom A.Č (22) iz Srbije, na teret stavlja krivično delo učestvovanje u tuči.

Sumnja se da su sedamnaestogodišnjak i H.L. 15. avgusta u naznačenom periodu na parking prostoru jedne plaže na Adi Bojani prišli parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni, kome su nakon kraćeg verbalnog sukoba upotrebom noža naneli povrede u predelu grudnog koša, abdomena i ekstremiteta.

Nakon toga, A.Č. je fizički napao oštećenog koji se odmah potom vozilom uputio ka Ulcinju, na ukazivanje lekarske pomoći. Izvršioci su nakon počinjenih krivičnih dela koja im se stavljaju na teret odmah pobegli, piše Telegraf.

Lišeni su slobode i uz krivične prijave biće privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar