Foto: Shutterstock

Automobil oblepljen porukama protiv Aleksandra Vučića oduzet je vozaču “zbog nepropisnog parkiranja”, o čemu je MUP izdao saopštenje.

Policijski službenici Policijske stanice Mladenovac su 5. novembra ove godine prilikom redovne kontrole saobraćaja, u Ulici Janka Katića, uočili nepropisno zaustavljeno vozilo marke „lada niva“ koje je ometalo normalno odvijanje saobraćaja. Šezdesetdvogodišnjem vozaču uručen je prekršajni nalog zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja, a nakon toga, prilikom kontrole broja motora i šasije policijski službenici su posumnjali da je broj šasije falsifikovan, stoji u odgovoru MUP-a za Danas.

Kako dodaju, sa vlasnikom je obavljen razgovor zbog postojanja osnova sumnje da je vozilo predmet krivičnog dela falsifikovanje isprave i o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu koje je naložilo privremeno oduzimanje automobila i veštačenje istog, a nakon toga ponovnu konsultaciju sa tužilaštvom.

Inače, sporni auto je duže vreme patrolirao ulicama Mladenovca, izlepljen transparentima „Čija će deca vraćati Vučićeve dugove?“, „Ko je ubio Vladimira Cvijana?“, a dominira transparent „Vučić je najgori“. Iako mu je vozilo zaplenjeno, njegov vlasnik nastavlja sa širenjem transparenata po gradu, ovoga puta pešice.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar