Foto: Screenshot/Facebook/Ivana Krivokapić, Screenshot/Instagram, Shutterstock/Nopparat Khokthong

Jetmir G. osumnjičen je za ubistvo Ivane K. (26), čije je telo pronađeno krajem decembra 2022. u stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Istragom je utvrđeno da je mlada devojka ugušena, a kako je Više javno tužilaštvo saopštilo, sumnje se da je nju ubio Jetmir, inače partner ubijene devojke. Jetmir se od prvog dana predstavljao kao usveljeni prijatelj Ivane, objavljivao tužne poruke, međutim, interesantno je da je on i dalje aktivan na društvenim mrežama iako se sumnjiči za stravičan zločin.

Protiv Jetmira je nedavno raspisana međunarodna poternica, a sumnja se da se on, nakon zločina, vratio u Crnu Goru.

Iako se susretao sa teškim optužbama, proteklih dana on je bio aktivan na društvenim mrežama, gde je redavno objavljivao fotografije. Tako je nedavno podelio sliku gde je srpska zastava koja je nacrtana kao bar kod, a koji je sastavljen od metaka.

„Ne dajte hleb (novac) onima koji su nam dali metke“, piše u objavi i uz koju takođe pozivaju na to da se ne uzimaju ni besplatni proizvodi koji su iz Srbije.

Jetmir je napomenuo ispod objave još jednom „Ne kupujte srpske proizvode“. I to nije prvi put da objavljuje slike na svom profilu, dok se susreće sa teškim optužbama. Interesantno je da se čak i dopisivao sa pojedinim novinamarima i iznosio tvrdnje da nije kriv.

Foto:Screenshot/Instagram/

U međuvremenu, Jetmir G.je obrisao sve fotografije koje je imao sa Ivanom, ali i svoje.

Podsetimo, Jetmira G. je šira javnost upoznala nakon što je za pojedine medije dao izjave povodom ubistva Ivane. Tvrdio je da se devojkom bio u dobrim odnosima, te da ne zna ko je bio u stanju da uradi tako nešto.

Foto: Instagram

Redovno je i na društvenim mrežama objavljivao tužne statuse posvećene Ivani.

Podsetimo, Ivanu su tog 24. decembra, nakon što se nekoliko dana nije javljala porodici, mrtvu u stanu pronašla braća, koja su kontaktirala stanodavku i policiju. U njenom stanu zatekli su Ivanino telo sa vidnim povredama na vratu, dok su joj pantalone bile svučene, a bluza podignuta. Ono što je svima odmah zapalo za oči jeste da u stanu nisu pronađeni ključevi, a da je brava bila zaključana.

Pročitajte još:

Kako je naš portal ranije preneo, ispod noktiju ubijene devojke pronađen je DNK ubice. Iako je Jetmir pokušao da „ukloni“ tragove i skloni sumnju sa sebe, upravo taj biološki trag ga je odao.

BONUS VIDEO: Ubistvo na Bežanijskoj kosi